Forbikjøring førte til smell

Det var en forbikjøring som førte til ulykken mellom to biler på E134 litt før klokken 14 onsdag ettermiddag.

Ulykke E-134 Vestfossen

KØ: Det oppstod en del kø på europaveien som følge av ulykken, særlig i østgående kjøreretning. Nå går trafikken som normalt igjen.

Foto: Vegard M. Aas / Presse 3.0

– Bilen som forårsaket ulykken foretok en rekke forbikjøringer i høy fart, før det til slutt smalt, ifølge vitner politiet har snakket med, sier operasjonsleder ved Søndre Buskerud politidistrikt, Olav Myrvold.

Mistenker ruspåvirket tilstand

Føreren av bilen som kræsjet er en mann i 30-årene fra Østfold. Politiet mistenker at han har kjørt i ruspåvirket tilstand. Mannen er nå fraktet til legevakten for blodprøver, og dersom resultatene bekrefter politiets mistanke, vil han bli avhørt og tatt ut siktelse mot.

Mannen er en kjenning av politiet.

E134 i Buskerud er nå åpnet for normal trafikk mellom Darbu og Vestfossen etter å ha vært stengt på grunn av en trafikkulykke.

Ifølge politiet er det ingen personer skadd som følge av sammenstøtet mellom de to bilene. Men begge kjøretøyene fikk synlige skader, slik det går frem av bildet øverst i denne artikkelen.

Nødetatene rykket ut til stedet like før klokka 14 onsdag. Veien ble helt stengt etter ulykken. Det dannet seg lengre køer under opprydningsarbeidet som varte til 15-tiden.

Trafikken går nå som normalt.

Laster Twitter-innhold