Hopp til innhold

Hva skjedde med Belur?

Politiet er fortsatt usikre på hva som har skjedd med Belur Sardar. Nå skal nye etterforskere se på saken.

Belur Sardar
Foto: Politiet

Politiet har jobbet hardt for å finne ut hva som har skjedd med firebarnsmoren Belur Sardar som ble meldt savnet av sin mann i Mjøndalen i mai i fjor.

Lensmann i Nedre Eiker Øyvind Aas har tidligere sagt at han mener kvinnen forsvant alt i februar, altså tre måneder før hun ble meldt savnet.

Les også: - Hun forsvant tidligere

Hør saken her: Lensmann Aas om nye etterforskere på saken

Nye etterforskere

Nå skal saken belyses på nytt, skriver Drammens Tidende. Aas sier de gjennom etterforskningen har opparbeidet seg store mengder med dokumenter, disse skal nå nye etterforskere se på.

Han sier at dette er et vanlig grep i slike saker for å belyse saken på nytt. Kvinnens ektemann er siktet for forsettlig drap, men politiet har ikke nok til å kjøre en rettssak mot ektemannen. Nå håper de at nytt lys på saken skal kunne føre til en løsning.

Se video: Nye etterforskere på saken

Les også: Får ikke treffe barna

Løslater Belurs ektemann

Vil avhøre barna til Belur

Nesten ikke informasjon

- Selv om det er mange dokumenter, sitter vi egentlig på lite informasjon. Normalt ville vi hatt mange opplysninger om personen som har blitt borte, men det fins nesten ikke informasjon om Belur Sardar. Men det kan hende at det er vitner, tips eller andre ting i materialet som kan føre oss et skritt videre. Ting som nye øyne kan oppdage, sier Aas til Drammens Tidende.

- En drapsetterforskning starter gjerne med et lik som fører til en antatt gjerningsmann. Men her er det motsatt. Vi har en antatt gjerningsmann, men ikke noe lik. Derfor er dette en vanskelig sak, sier Aas.

Han tror de har berørt løsningen allerede, og mener det er folk som ikke har fortalt alt de vet.

Les også: Krever pizza og cola

Ektemannen vil snakke