19-åring slått med balltre - 16-åring tatt som gissel

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

En 19 år gammel mann er alvorlig skadet etter at han ble overfalt og slått i hodet med et balltre i en leilighet på Lørenskog.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Klokken 08.00 ble politiet på Romerike varslet om at en mann var blitt overfalt i en leilighet på Lørenskog.

– To-tre menn tok inn i leiligheten og angrep 19-åringen med balltre. Mannen ble slått i hodet, sier operasjonsleder ved Romerike politidistrikt Bjørn Jahr.

16-åring tatt som gissel

Da gjerningsmennene forsvant fra stedet fulgte en 16-åring, som også var i leiligheten, etter.

– Han kom ikke tilbake igjen, men vi fikk tak i han på mobiltelefon. 16-åringen sa at han var tatt som gissel, sier Jahr.

Først klokken 10.30 kom gutten til rette igjen.

– Han har forklart at han ble kidnappet i nærheten av Triaden. Fire personer dro han inn i en svart, eldre sedan. Et par timer etter ble han sluppet ut igjen ved Triaden. Vi vet ikke hvor bilen har kjørt i mellomtiden, sier Jahr.

Mulig brudd på hjerneskallen

19-åringen som ble angrepet, ble først kjørt til Ahus. Der fant de ut at han mulig hadde brudd på hjerneskallen, og han ble fraktet til Ullevål sykehus.

– Da han kom frem dit havnet han i koma, og han blir nå operert.

– Etter først å ha blitt operert er han nå på vei inn til ny operasjon. Situasjonen er kritisk, forteller lensmann i Lørenskog Elisabeth Engen til Romerikes blad i ettermiddag.

Ifølge politiet skyldtes hendelsen et oppgjør i det srilankesiske miljøet på Lørenskog. Personene som angrep 19-åringen skal være i 20-årene.

– Hvis noen har sett fire srilankere i en svart sedan, så ønsker vi kontakt med dem, sier Jahr.

Vitner som har tips kan ringe: 02800.