FFK-tap mot Strømsgodset

FFK presset hardt på helt til det siste, men klarte ikke å finne veien til nettmaskene. Dermed endte det med 1-0 tap på Marienlyst stadion.

FFK tapte mot Strømsgodset

Stian Ohr sørget for målet som ga Strømsgodset seier mot FFK.

Fredrikstad åpnet kampen godt, og bare etter åtte minutters spill kunne Kasey Wehrmann notere seg to store sjanser på rappen.

LES: Kampen minutt for minutt

Strømsgodset kom seg imidlertid mer med i kampen etterhvert, og etter 30 minutters spill var David Nielsen farlig nær en scoring.

Fredrikstad var også farlig frempå flere ganger, men det var Stian Ohr som til slutt klarte å score i det 45. minutt.

David Nielsen dro seg fri og skjøt fra 10 meters hold. Lasse Staw reddet, men måtte gi retur. På returen kom Stian Ohr først frem, og satt ballen i mål.

Strømsgodset kunne derfor gå til pause med en 1-0 ledelse.

I andre omgang har begge lag et par sjanser, men ingen av lagene klarer å score flere mål.

FFK setter innpå både Andreas Tegstrøm, Hans Erik Ramberg og Raymond Kvisvik i løpet av omgangen, men Strømsgodset klarer å beholde ledelsen helt inn.

Nytt bortetap

Kampen mot Strømsgodset var den fjerde bortekampen for FFK denne sesongen, og hittil har FFK kun vunnet ett av borteoppgjørene.

Men medgangen laget har hatt den siste tiden, ikke minst med 5-1 seieren over Aalesund 16. mai, gjorde at Tarik Elyounoussi hadde en god følelse før søndagens kamp.

- Vi tapte der i fjor, men det mener jeg skyldtes litt uflaks. Vi hadde jo store muligheter. I dag går vi for å ta med oss poeng hjem, og aller helst tre poeng. Vi har god selvtillit fra de siste kampene, så vi skal nok klare det, sa Tarik til FFK-TV i helgen.

Fredrikstad ligger fortsatt på andreplass på tabellen med 16 poeng, ett poeng bak Stabæk.

Med seieren over FFK rykket Strømsgodset opp til en femteplass.