Wild knuste Winnipeg Jets

Mats Zuccarello scoret to ganger for Minnesota Wild i 7-1-seieren over Winnipeg Jets i NHL fredag. Han er nå oppe i seks scoringer for sesongen.

Den første scoringen kom etter snaut åtte minutters spill. Nordmannen mottok pucken og avsluttet i god avstand fra mål. Han var imidlertid heldig da skuddet, som traff tverrliggeren, gikk i ryggen på Jets-keeper Connor Hellebuyck og i mål.

I andre periode skulle det imidlertid bli mer på nordmannen, som til slutt fikk en enkel jobb med å sette 4-0-scoringen i åpent mål.

Scoringene var Zuccarellos femte og sjette for sesongen, og han har nå 16 målpoeng på 16 kamper denne sesongen. Han har med scoringene levert seks målpoeng på de siste fire kampene.

Zuccarello fikk litt over tolv minutt på isen i kampen fredag.

Alex Goligoski ga Wild ledelsen etter 47 sekunder, mens Ryan Hartman scoret 3-0-målet. Jon Merill økte til 5–0 i andre periode, og Matt Dumba la på til 6–0 i tredje og siste periode.

Jets fikk et trøstemål signert Pierre-Luc Dubois fem minuttet før slutt, men sekunder senere fastsatte Wilds Kirill Kaprizov sluttresultatet til 7–1.

Minnesota Wild leder den vestlige NHL-avdelingen foran St. Louis Blues og Winnipeg Jets. (NTB)