Skyting i Virginia
Foto: Skjermdump

TV-team drept i Virginia

Oppsummert

Et TV-team på to personer fra kanalen WDBJ7 ble skutt og drept på direkten, i den amerikanske delstaten Virginia, onsdag 26. august.

 • Skutt intervjuobjekt utenfor fare

  Mannen til det kvinnelige intervjuobjektet som ble skutt under en TV-sending onsdag, sier at hun er på bedringens vei. To personer ble drept under et live TV-intervju med kanalen WDBJ-TV onsdag. Kanalen er nå i gang med morgensendingen, melder AP.

 • Obama om TV-teamet som ble drept

  Obama om skytingen i Virginia
 • - Motivet for drapa er ukjent

  Sherrifen i Franklin County i Virginia stadfestar at mannen som er mistenkt for drap på to TV-journalistar tidlegare i dag, no er erklært død. Han seier også at dei har ei lang etterforsking føre seg, og at motivet for drapa er ukjent.

 • - Drapsmannen er erklært død

  Mannen som er mistenkt for å ha skote og drepe to TV-journalistar i Virginia i USA, er erklært død på sjukehuset, melder Washington Post. Avisa siterer kjelder i politiet. Han skaut seg sjølv under ei politijakt.

 • - Drapsmann ble sparket fra jobben

  Vester Lee Flanigan som skjøt og drepte to tidligere kollegaer i TV-kanalen WDBJ7, hadde anklaget andre ansatte for rasisme. Han fikk sparken fra kanalen fordi han var vanskelig å samarbeide med.

Obama om skytingen i Virginia
sak og live fra 17-sendingen
Politioppbud ved åstedet

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no