Madeira
Foto: HOMEM GOUVEIA / EPA

Turistbussulykke på Madeira

Oppsummert

Minst 29 personer har mistet livet og flere er skadd etter at en buss med turister kjørte av veien på Madeira. Blant de døde er det 11 menn og 17 kvinner, de fleste av dem var tyske statsborgere.

 • 29 døde i bussulykke på Madeira

  Tallet på omkomne etter bussulykken på Madeira har steget til 29. Det melder den kringkasteren RTP, som siterer portugisisk påtalemyndighet. 27 personer er skadd etter ulykken. Alle de omkomne er tyske statsborgere.

 • 28 tyske turister døde i bussulykke

  28 tyske turister har mistet livet og et 20-tall er skadd etter at en buss kjørte av veien og veltet ned en bratt skråning på Madeira. Ifølge borgermesteren var alle de omkomne tyske statsborgere. Ulykken skjedde i en bratt og krapp sving.

 • Minst 28 døde i turistbussulykke

  Fire av de 28 som døde i turistbussulykken på Maderia skal ikke ha vært i bussen, skriver The Mirror. Blant de døde er det 11 menn og 17 kvinner. Flere er skadd. Ingen av turoperatørene Ving og Apollos gjester var om bord i bussen, melder NTB.

 • Ordfører: Tyske turister døde

  Borgermesteren i Santa Cruz, Filipe Sousa, sier alle de 51 passasjerene i turistbussen er tyske statsborgere. 28 personer omkom i bussulykken. Blant de døde er det 11 menn og 17 kvinner. Årsaken til ulykken er ikke kjent.

  Flere personer skal ha mistet livet etter at en buss med turister har kjørt av veien og veltet på Madeira
 • 28 døde i turistbussulykke

  28 personer er døde etter en turistbussulykke på Madeira. Blant de døde er det 11 menn og 17 kvinner. Alle skal være utenlandske statsborgere. Den portugisiske sjåføren og guiden skal ifølge lokale medier ha overlevd, og er fraktet til sykehus.

Flere personer skal ha mistet livet etter at en buss med turister har kjørt av veien og veltet på Madeira

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no