Hopp til innhold
Trussel mot Gjerpen barneskole
Foto: Tipser

Trusler mot skoler

Oppsummert

Onsdag formiddag mottok flere barneskoler en bombetrussel. Ved Gjerpen skole i Skien ble 400 elever evakuert.

  • Stavanger Aftenblad: En nekter straffskyld etter trusler om skoleskyting

    Begge de to 15-åringene erkjenner de faktiske forhold etter siktelse om trusler mot en skole, men bare en av dem erkjenner straffskyld for å ha truet med skoleskyting, skriver Stavanger Aftenblad.

  • Kripos koblet inn i bombetrusselsak

    Kripos er koblet inn etter de flere bombetruslene mot norske skoler i dag. I Bergen ble Nordnes skole utsatt for en bombetrussel onsdag morgen. Kripos vil organisere de forskjellige politidistriktene som hadde tilsvarende trusler i dag.

  • Aksjon avblåst i Trondheim

    Politiet i Trondheim valgte ikke å evakuere Charlottenlund skole da det ble ringt inn en bombetrussel i formiddag. – På grunnlag av det helhetsbildet som dannet seg, den innringte trusselens natur og den kunnskapen vi sitter med, ble ikke skolen evakuert.

  • Normal skoledag etter trussel

    Elever og ansatte ved Kvarstein barneskole i Vennesla ble bedt om å forlate området da det ble ringt inn en bombetrussel, sier Jon Kvitne i Agder-politiet. Det ble etter kort tid konkludert med at trusselen ikke var reell og skoledagen fortsatte.

  • Politiaksjon avblåst i Bergen

    Politiet har avblåst aksjonen på Nordnes skole i Bergen etter at det ble ringt inn en bombetrussel i formiddag. Det opplyser Bergen kommune. Elevene går tilbake til skolen, og barna følges opp av skolen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no