NRK Meny
Trussel mot Gjerpen barneskole
Foto: Tipser

Trusler mot skoler

Oppsummert

Onsdag formiddag mottok flere barneskoler en bombetrussel. Ved Gjerpen skole i Skien ble 400 elever evakuert.

 • Kripos koblet inn i bombetrusselsak

  Kripos er koblet inn etter de flere bombetruslene mot norske skoler i dag. I Bergen ble Nordnes skole utsatt for en bombetrussel onsdag morgen. Kripos vil organisere de forskjellige politidistriktene som hadde tilsvarende trusler i dag.

 • Aksjon avblåst i Trondheim

  Politiet i Trondheim valgte ikke å evakuere Charlottenlund skole da det ble ringt inn en bombetrussel i formiddag. – På grunnlag av det helhetsbildet som dannet seg, den innringte trusselens natur og den kunnskapen vi sitter med, ble ikke skolen evakuert.

 • Normal skoledag etter trussel

  Elever og ansatte ved Kvarstein barneskole i Vennesla ble bedt om å forlate området da det ble ringt inn en bombetrussel, sier Jon Kvitne i Agder-politiet. Det ble etter kort tid konkludert med at trusselen ikke var reell og skoledagen fortsatte.

 • Politiaksjon avblåst i Bergen

  Politiet har avblåst aksjonen på Nordnes skole i Bergen etter at det ble ringt inn en bombetrussel i formiddag. Det opplyser Bergen kommune. Elevene går tilbake til skolen, og barna følges opp av skolen.

 • Trussel mot skole i Trondheim

  Det har kommet en uspesifikk bombetrussel mot Charlottenlund barneskole i Trondheim, melder politiet på Twitter. Foreløpig er ingen evakuering.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no