Brann i rekkehus i Solbergelva
Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

Tre døde etter brann i Nedre Eiker

Oppsummert

Tre personar er funne døde etter ein kraftig brann i eit rekkehus i Solbergelva i Nedre Eiker. Leiligheita der dei tre vart funne døde er fullstendig overtent.

 • Mange har hjulpet brannoffre

  – Jeg trodde kanskje de nærmeste rundt meg skulle hjelpe til. Jeg ble litt målløs, sier Håkon Iversen om responsen har fått etter han tok initiativet til en innsamlingsaksjon for rekkehusbeboerne på Solbergmoen, der det brant 4. januar.

 • – Ingen ytre skader

  – Vi utelukker ingenting, sier politiet i drammen på spørsmål om de utelukker at noe kriminelt har skjedd tre personene som mistet livet i brannen i Nedre Eiker. Foreløpig obduksjon viser at de tre ikke hadde ytre skader og døde av kullosforgiftning.

  - Ingen ytre skader
 • Politiet orienterer om brannen

  Politiet i Drammen orienterer om brannen fra ca 1430

  DIREKTE: pressebrief politiet
 • – Døde av kullosforgiftning

  En foreløpig obduksjonsrapport fra Rettsmedisinsk institutt viser at alle tre som døde i brannen i Nedre Eiker, omkom av kullosforgiftning. – Vi fortsetter etterforskingen for å finne årsaken, sier lensmann i Nedre Eiker, Torill Sorte.

 • Tror de vet hvem som døde

  Politiet har nå opplysninger som gjør at de tror de vet hvem som døde i brannen i Nedre Eiker. – Vi har tatt kontakt med pårørende av tre personer vi tror kan være de avdøde, men vi har ikke fått kontakt, sier lensmann Torill Sorte i Nedre Eiker.

  Trolig identifisering i morgen
- Ingen ytre skader
DIREKTE: pressebrief politiet
Trolig identifisering i morgen

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no