Det er vogner overalt, forteller konduktøren fra toget som sporet av utenfor Tacoma i delstaten Washington.

Tog sporet av i Washington

Oppsummert

Et tog sporet av en bro i delstaten Washington, og falt ned på en motorvei. Tre personer mistet livet og 72 ble skadd. En borgermester i en by i nærheten advarte i starten av desember mot en fatal ulykke på strekningen.

 • Toglinje manglet sikkerhetssystem

  NTSB konkluderer med at togbeskyttelsessystemet PTC, med funksjonelle krav for overvåking og styring av tog, ikke var installert på toglinjen i Washington der et tog sporet av i går. Tre mennesker omkom og over hundre ble skadet i ulykken.

 • Toget som spora av køyrde for fort

  Det amerikanske toget som spora av sør for Seattle i delstaten Washington, heldt ein fart på 130 kilometer i timen i ei 50-sone. Det viser opplysningar frå ferdsskrivaren frå toget, skriv AP. Tre personar døydde og 72 blei skadde i ulukka måndag.

 • Minst tre omkomne etter togulykke

  En hindring på sporet kan være årsaken til togavsporingen sør for Seattle i USA mandag. Tre mennesker er foreløpig meldt omkomne og over hundre er skadd, melder NTB. Tallet på antall omkomne ble først oppgitt til å være seks.

  Foto: AP
 • Hindring i togsporet mulig årsak

  En ikke navngitt tjenestemann opplyser at et hinder på sporet kan være årsak til togulykken nær Seattle mandag, ifølge AP. Minst seks mennesker om bord i toget omkom, og minst 50 personer er innlagt på sykehus.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no