To russiske fiskere omkom

Oppsummert

To russiske turister som var på fisketur utenfor Senja er bekreftet omkommet. De to ble meldt savnet tirsdag kveld. En stor redningsaksjon ble satt i gang med flere redningskøyter og helikoptre.

 • Russiske fiskere bekreftet døde

  De to russiske fiskerne som tirsdag kveld ble funnet i vannet utenfor Senja i Troms er bekreftet omkommet. Det opplyser politiet. Båten deres ble funnet kantret ved 22-tiden.

 • To personer funnet i vannet

  Nok en person er funnet i vannet utenfor Senja, melder HRS Nord Norge på Twitter. To fiskere har vært savnet i området i kveld. En annen person ble funnet i vannet tidligere i kveld. Redningsaksjonen er nå avsluttet.

  Laster Twitter-innhold
 • En person er funnet i vannet

  En person er funnet i vannet, vest for Senja der to fiskere har vært savnet. Vedkommende flys til sykehus, melder HRS Nord-Norge på twitter. To redningsskøyter har startet strandsøk i området der det ble funnet en kantret båt.

  Laster Twitter-innhold
 • Kantret båt funnet i leteområdet

  Det er funnet en kantret båt i området utenfor Senja, der det er en leteaksjon etter to savnede russiske fiskere. Det melder HRS Nord-Norge på twitter.

  Laster Twitter-innhold
 • Leter med alle ressurser

  Det letes med alle tilgjengelige ressurser etter de to savnede, russiske fiskerne ved Senja. Det melder HRS i Nord-Norge. De savnede forsøkte å ringe to andre russere ved fiskecampen ved 14-tiden, men linja for dårlig til at man kunne høre hva de sa.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no