Hopp til innhold

To russiske fiskere omkom

Oppsummert

To russiske turister som var på fisketur utenfor Senja er bekreftet omkommet. De to ble meldt savnet tirsdag kveld. En stor redningsaksjon ble satt i gang med flere redningskøyter og helikoptre.

  • Russiske fiskere bekreftet døde

    De to russiske fiskerne som tirsdag kveld ble funnet i vannet utenfor Senja i Troms er bekreftet omkommet. Det opplyser politiet. Båten deres ble funnet kantret ved 22-tiden.

  • To personer funnet i vannet

    Nok en person er funnet i vannet utenfor Senja, melder HRS Nord Norge på Twitter. To fiskere har vært savnet i området i kveld. En annen person ble funnet i vannet tidligere i kveld. Redningsaksjonen er nå avsluttet.

    Laster Twitter-innhold
  • En person er funnet i vannet

    En person er funnet i vannet, vest for Senja der to fiskere har vært savnet. Vedkommende flys til sykehus, melder HRS Nord-Norge på twitter. To redningsskøyter har startet strandsøk i området der det ble funnet en kantret båt.

    Laster Twitter-innhold
  • Kantret båt funnet i leteområdet

    Det er funnet en kantret båt i området utenfor Senja, der det er en leteaksjon etter to savnede russiske fiskere. Det melder HRS Nord-Norge på twitter.

    Laster Twitter-innhold
  • Leter med alle ressurser

    Det letes med alle tilgjengelige ressurser etter de to savnede, russiske fiskerne ved Senja. Det melder HRS i Nord-Norge. De savnede forsøkte å ringe to andre russere ved fiskecampen ved 14-tiden, men linja for dårlig til at man kunne høre hva de sa.

    Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no