NRK Meny
Normal

Tiger slipper ikke unna

Tiger Woods' angivelige elskerinne følger etter golfstjernen. Hun skal strippe - mens golfstjernen spiller sin første turnering etter utroskapsskandalen.

Tiger slipper ikke unna
Foto: Scanpix

Joslyn James har oppnådd en viss kjendisstatus som en av Tiger Woods' elskerinner, en status hun vet å utnytte til fulle. Når Tiger torsdag spiller sin første turnering siden hans omfangsrike privatliv ble offentliggjort, gjør han det samtidig som en av hans elskerinner stripper i en by noen timer lenger vest.

Det hele antar svært smakløse dimensjoner, iallfall dersom man har valgt å tro den angrende synder.

LES OGSÅ: Innrømmet løgn igjen og igjen

James annonserer at hun kaster klærne fra 8. til 11. april, samme tidsrom Tiger deltar i Masters i Augusta.

«Tiger er i byen, og hun stripper samme uke. TILFELDIGHET?», skriver strippeklubben Pony Club på sine nettsider.

LES OGSÅ: Tiger Woods besøker South Park

Joslyn James på Pink Ponys hjemmesider

Hun stripper - Tiger spiller. Joslyn James følger Tiger Woods til hans første golfturnering etter utroskapsskandalen og den påfølgende samlivskrisen. Flere av Tigers elskerinner er ventet til Masters-turneringen i Augusta i delstaten Georgia. Faksimile: strippeklubben Pink Ponys hjemmesider.

Mens Tiger Woods har brukt de siste månedene på å reparere forholdet til sin kone og sine fans, har pornostjernen James vært mest opptatt av å få publisitet rundt egen person.

Først da hun publiserte en svært privat sms fra golfstjernen da de to angivelig skal ha møttes, en sms som også brukes tungt i markedsføringen.

«Vil Tiger komme for å se henne danse?», spør strippeklubben håpefullt.

Det er lite som tyder på det. Publikumsinteressen for Tigers første comeback-turnering har vært enorm, og det er også fryktet at flere av Tigers tidligere elskerinner vil være tilstede.

(Saken fortsetter under bildet)

Masters Golf

Enorm interesse rundt Tiger Woods' comeback til golfen. Dette bildet er fra treningen i går.

Foto: Charlie Riedel / AP

Ifølge sikkerhetsselskapenes risikovurderinger vil enkelte mediaselskaper prøve å fange kvinnene på bilde sammen med Tiger, noe vaktene også vil være spesielt oppmerksomme på. Og Tiger selv har brukt de siste månedene på å reparere forholdet til kona Elin Nordegren. Hun er ikke med golfstjernen denne turneringen.

Tigers første offentlige trening på måneder ble i går fulgt av flere tusen tilskuere i den amerikanske byen Augusta. Det er første gang han spiller siden november, og første gang siden privatlivet hans ble brettet ut i verdenspressen. Det er derimot ikke mye som tyder på at han skal få glemme sidesprangene med det første.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 03030 eller 03030@nrk.no