NRK Meny
Amatørvideo av politi og terrorangrep i Jakarta

Terrorangrep i Jakarta

Oppsummert

Politiet i Indonesia har arrestert tolv personar dei menier står bak terrorangrep i Jakarta i Indonesia. Sju personar vart drepne då fleire væpnae menn begynte å skyte på ein kafé. Fem av dei drepne skal vere gjerningsmenn. IS har tatt på seg skulda.

 • 12 personar arresterte i Jakarta

  Tryggingsstyrkar i Indonesia har arrestert tolv personar som skal vere knytte til terrorangrepet i Jakarta denne veka. Det opplyser Indonesias politisjef til Reuters.

 • Nye pågripelser i Jakarta

  Politiet har fredag pågrepet tre mistenkte personer etter terrorangrepet i Indonesias hovedstad Jakarta. Fra før skal politiet ha pågrepet fire personer de mistenker kan ha vært involvert i eksplosjonene i Jakarta torsdag

 • IS påtar seg skylden for angrep

  IS tar på seg skylden for angrepet i Jakarta i Indonesia tidligere i dag. Minst sju personer ble drept da gjerningsmenn begynte å skyte på en kafé, og det gikk av flere eksplosjoner.

 • Falsk alarm i Jakarta

  Det skal ha vært bildekk som eksploderte i sentrum, av Jakarta, ifølge Kompas TV. Det var først fryktet at det var nye angrep etter terroren som rammet byen tidligere i dag, da minst sju personer ble drept.

Inne i kafeen etter terrorangrepet
Mobilvideo av skuddveksling og bombeeksplosjon i Jakarta
Reportasje om terrorangrepet i Indonesia laget av Martin Fjørtoft
Amatørvideo av politi og terrorangrep i Jakarta
Peter Svaar rapporterer om terrorangrep

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no