NRK Meny
Røyk ved flystyrt
Foto: Arran Bushnell / @arranbushnell

Småfly styrtet i England

Oppsummert

Et småfly styrtet midt i en bilauksjon i Hampshire, sør i England, fredag. Alle fire som var om bord omkom i ulykken, opplyser politiet.

 • – Bin Laden-slektninger døde

  Ifølge Saudi-Arabias ambassadør i London døde slektninger av Bin Laden i flykrasjen i England fredag. – Familiemedlemmer av den tidligere al-Qaida-lederen Osama bin Laden ble drept i et flykrasj med privatfly sør i england, sa ambassadøren ifølge AP.

 • – Bin Ladens familie omkom

  Osama bin Ladens søster og stemor var blant de fire personene som omkom da et privat jetfly styrtet i Sør-England fredag. Det skriver flere internasjonale medier. Spekulasjonene om hvorvidt de omkomne er i slekt med den tidligere al Qaida-lederen, begynte da Saudi-Arabias ambassadør til Storbritannia, kondolerte bin Laden-familien på Twitter. Identiteten til de omkomne er ikke bekreftet.

 • Politiet: Fire døde i flystyrt

  Politiet bekrefter at alle de fire som var om bord i småflyet som styrtet i Hampshire døde, skriver BBC. Andrew Thomas, som var på bilauksjonen der flyet styrtet: – Flyet styrtet inn i bilene og eksploderte da det traff dem, sier Thomas.

 • – Antallet døde er ubekreftet

  Ifølge britiske medier er det på det rene at det var fire personer om bord i småflyet som styrtet i Hampshire i England fredag. Ambulansetjenesten meldte tidligere at fire personer var døde, men ifølge Daily Mail antallet omkomne ikke bekreftet.

 • Øyevitne: – Flyet traff et gjerde

  Et øyevitne til flyulykken i Hampshire sier til tabloidavisa Daily Mail at småflyet traff et gjerde da det tok av, før det styrtet i en rad med biler som var en del av en bilauksjon. Auksjonen skal ha vært avsluttet for dagen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 03030 eller 03030@nrk.no