Hopp til innhold
Ein gut er såra og blir frakta vekk etter skuleåtak i Peshawar
Foto: A Majeed / Afp

Skolemassakre i Pakistan

Oppsummert

Pakistan strammer til terrorlovgivningen etter at Taliban angrep en skole i Peshawar og drepte 134 skoleelever og 17 lærere. Etter massakren har Pakistan gjeninnførte dødstraff og opprettet egne militære domskoler for terrorsaker.

 • Fire henrettet etter skolemassakre

  Pakistan har henrettet fire menn som var dømt til døden for det blodige terrorangrepet mot en skole i Peshawar i fjor. De fire var de første som ble henrettet for skolemassakren hvor 136 barn ble drept.

 • Fire Peshawar-terrorister hengt

  Fire personer er hengt etter skolemassakren i Pakistan, melder nyhetsbyrået AFP. Henrettelsen skjedde i fengselet Kohat vest i landet. Mer enn 150 personer, de fleste av dem barn, ble drept i massakren, som skjedde i desember i fjor.

 • Dødsstraff etter skolemassakre

  Seks menn er dømt til døden i en militærdomstol i Pakistan etter skolemassakren i Peshawar i desember i fjor. 151 mennesker, de fleste skolebarn, ble drept da opprørere tok seg inn på skolen og skjøt folk i klasserommene.

 • Fem arrestert for Peshawar-angrep

  Afghanske sikkerhetsstyrker har pågrepet fem menn i forbindelse med massakren på en skole i Peshawar i Pakistan 16. desember i fjor, ifølge nyhetsbyrået AP. Mennene er pågrepet den siste tiden ved den afghanske grensen til Pakistan.

Markerer støtte etter skoleangrepet
Solberg i Dagsrevyen

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no