Hopp til innhold
Politibil ved åstedet for påkjørselen av en mann i 70-årene
Foto: Freddie Larsen

Siktet for påkjørsel med vilje

Oppsummert

En lastebilsjåfør er siktet for forsettelig påkjørsel og familievold etter at en mann i 70-årene ble påkjørt på Ås torsdag kveld. Politiet mener påkjørselen skjedde med vilde. De to mennene er i familie. Den påkjørte er kritisk skadet.

 • Sjåfør siktet for familievold

  Lastebilsjåføren som er mistenkt for å ha kjørt ned en mann på Ås ved 19-tiden, er siktet for forsettlig påkjørsel og familievold, opplyser politiet til VG. Den skadede er sendt til Ullevål sykehus med helikopter, og tilstanden beskrives som kritisk.

 • Tror mann ble kjørt på med vilje

  Politiet i Follo mistenker at en mann i 70-årene i Ås ble påkjørt med overlegg. Føreren av en lastebil, en mann i 40-årene, er pågrepet. Han er i familie med den skadde. Politiet opplyser at de rykket ut til stedet etter at en voldsalarm var utløst.

 • Mistenker påkjørsel med overlegg

  Politiet i Follo mistenker at påkjørselen av en mann i 70-årene i Ås ble gjort med overlegg. Føreren, en mann i 40-årene, er i familie med den skadede. Politiet hadde rykket ut til stedet på grunn av en utløst voldsalarm kort tid før påkjørselen.

 • Eldre mann påkjørt av lastebil

  En mann i 70-årene er kritisk skadet etter å ha blitt påkjørt av en lastebil i Ås, melder politiet. Han er fløyet til Ullevål sykehus. Føreren av lastebilen, en mann i 40-årene, er pågrepet av politiet. De to mennene er i familie.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no