Hopp til innhold
København flyplass, Kastrup
Foto: Keld Navntoft / Scanpix

SAS-streik på Kastrup

Oppsummert

De kabinasnatte i Danmark kom ikke tilbake til jobb til tross for at partene var blitt enige om en avtale. SAS har måttet avlyse over 100 flyavganger som følge av streiken i Danmark, også avganger til og fra Norge

  • – SAS-streikende må tilbake

    Arbeidsretten i Danmark har gitt streikende SAS-medarbeidere påbud om å gjenoppta arbeidet klokken 12.30 i dag. SAS de kabinansatte for Arbeidsretten, etter at de ikke møtte på jobb lørdag, til tross for at det ble oppnådd enighet om en avtale.

  • Over 40 SAS-avganger innstilt

    Rundt 40 SAS-avganger fra København, blant dem flygninger til Stavanger, var innstilt fredag på grunn av streik blant kabinansatte i SAS Danmark. Fem avganger mellom Stavanger og København ble innstilt mens to var forsinket.

  • SAS-fly innstilt på grunn av streik

    Åtte SAS-avganger fra København, blant dem flygninger til Stavanger, var innstilt fredag på grunn av streik blant kabinansatte i SAS Danmark. Flere hundre passasjerer ble berørt av streiken blant de kabinansatte.

  • Derfor streiket bagasjepersonalet

    Ifølge den danske fagforeningen Ekspeditions Arbejdernes Klub skyldes den spontane streiken at SAS har sagt opp fem lokalavtaler. Ifølge selskapet kom streiken helt uten forvarsel.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no