NRK Meny
Reilulf Steen
Foto: Gjellesvik, Inge / NTB scanpix

Reiulf Steen er død

Oppsummert

Journalisten og politikeren Reiulf Steen er død, 80 år gammel. Det opplyser familien. Steen var en av de mest markante politikerne i Arbeiderpartiet i flere tiår.

 • Brundtland takker Reiulf Steen

  – Reiulf Steen spilte en sentral rolle i partiet og arbeiderbevegelsen i viktige år. Jeg vil takke Reiulf Steen for hans engasjement og innsats for de verdier vi stod sammen om, sier Gro Harlem Brundtland via sin rådgiver Jon Mørland.

 • Stoltenberg: – Han vil bli savnet

  – Det er med dyp sorg vi mottatt meldingen om Reiulf Steen sin bortgang, sier avtroppende Ap-leder Jens Stoltenberg. – Som AUF-er ble jeg inspirert av han og han vil bli dypt savnet, sier Stoltenberg.

  Stoltenberg forteller om Reiulf Steens bortgang
 • – Steen var en inspirator

  Avtroppende Ap-leder Jens Stoltenberg møtte Reiulf Steen på dødsleiet for to dager siden. – Det var et møte med et menneske som var i ferd med å gi slipp på livet. Men det var også et møte med en stor politiker og inspirator, sier Stoltenberg.

 • Sovnet stille inn på pleiehjemmet

  Reiulf Steen døde i dag, 80 år gammel. Her får du høre historiker og forfatter Hans Olav Lahlum i møte med Reiulf Steen. Steen døde torsdag morgen.

  Hans Olav Lahlum møter Reiulf Steen
 • Mottok beskjeden med stor sorg

  Arbeiderpartiet mottok beskjeden om at Reiulf Steen er død med stor sorg, sier Martin Kolberg som er parlementarisk nestleder i partiet.

  Martin Kolberg forteller om Reiulf Steens bortgang
Stoltenberg forteller om Reiulf Steens bortgang
Hans Olav Lahlum møter Reiulf Steen
Martin Kolberg forteller om Reiulf Steens bortgang

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no