Mulig overgrep i Nittedal
Foto: Reidar Westberg / NRK

Politiet: Jente misbrukt i Nittedal

Oppsummert

En ni år gammel jente ble ifølge politiet utsatt for et seksuelt overgrep av en ukjent mann på Kirkeveien i Nittedal. Politiet ber om tips fra publikum.

 • Avsluttet søket etter mannen

  Politiet har lett med helikopter, hundepatruljer og mannskap etter at en ni år gammel jente skal ha blitt utsatt for et seksuelt overgrep i Nittedal i Akershus. I natt ble det aktive søket avsluttet, men etterforskningen fortsetter i dag. – Vi er svært interessert i tips, sier operasjonsleder Thorleif Skovereng til RB.no torsdag morgen.

 • Politiet: – Tida jobber mot oss

  Politiet holder på med tekniske undersøkelser på stedet der en ni år gammel jente skal ha blitt utsatt for overgrep. Rb.no skriver at politiet fortsatt etter mannen. – Tida jobber mot oss når det gjelder å finne mannen i nærområdet, sier Strømsborg.

  Politiet leter etter en mann som skal ha forgrepet seg på en ni år gammmel jente i Nittedal onsdag kveld. Overgrepet skal ha skjedd like etter klokken 19.00.
 • Politiet: – Jente (9) tas hånd om

  Operasjonselder Strømsborg sier at tre patruljebiler kjører rundt for å innhente eventuelle observasjoner. – 9-åringen er tatt om av kvalifisert personell, sier Strømsborg. Gjerningsmannen skal ha løpt fra stedet etter overgrepet, opplyser politiet.

 • Gjør kriminaltekniske undersøkelser

  Operasjonsleder Strømsborg sier til NRK at søket etter den antatte gjerningsmannen har pågått i to timer, men vil bli trappet ned nå. Han ønsker ikke å kommentere om tipser har noen relasjon til offeret. Politiet foretar nå kriminaltekniske undersøkelser på stedet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no