Politibil påkjørt bakfra på E18

Oppsummert

To polititjenestemenn er sendt til sykehus etter at en politibil ble totalskadd i en påkjøringsulykke på E18 ved Sandvika i Akershus. Ulykken skjedde da politibilen hadde stanset for å kontrollere et kjøretøy og ble påkjørt bakfra av en tredje bil.

  • To politimenn skadet

    – Sjåføren som kjørte i politibilen vil bli avhørt, så får etterforskningen vise hva som er årsaken til ulykken. Siden vi selv har involverte polititjenestemenn i saken, vil Oslo politidistrikt etterforske saken, sier operasjonsleder Tora Jordan i Asker og Bærum politidistrikt. E18 ved Sandvika er ryddet og veien er åpen.

  • – Traff i forholdsvis høy fart

    Det foregår åstedsundersøkelser på E18 i Sandvika i Bærum der en politibil ble påkjørt bakfra. Oslo politidistrikt etterforsker saken, ettersom to polititjenestemenn fra Asker og Bærum politidistrikt er involvert i saken. Hvor hardt skadet de to er, er foreløpig ikke kjent.

  • Politibil påkjørt bakfra

    Fire personer er skadet etter at en politibil ble påkjørt bakfra på E18 ved Sandvika i Bærum. Politibilen sto stille da den ble truffet i forholdsvis høy fart, ifølge politiet i Asker og Bærum. To politifolk er kjørt til sykehus. Det er ikke kjent hvor store personskadene er. To andre er lettere skadet og kjørt til legevakt.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no