NRK Meny

Pågrepet for gjengvoldtekt

Oppsummert

To unge menn er siktet for gjengvoldtekten som politiet mener pågikk over flere timer i Oslo-området i juli. Begge nekter straffskyld

 • Ny pågripelse i gjengvoldtektssak

  En tredje person er pågrepet, siktet for å ha deltatt i en gjengvoldtekt av en ung jente i Oslo-området i slutten av juni. Det opplyser politiet til VG. Ifølge politiet har mannen samme siktelse som de to som allerede er fengslet i saken.

 • – Flere var med på gjengvoldtekt

  Politiet er sikre på at flere enn de to siktede deltok i gjengvoldtekten av en ung jente i Oslo i sommer. Mannen som ble pågrepet lørdag, blir framstilt for varetektsfengsling i ettermiddag, skriver NTB.

 • Nekter å ha deltatt i gjengvoldtekt

  Mannen i slutten av tenårene som er siktet for å ha deltatt i en gjengvoldtekt sammen med en kamerat i sommer, nekter fortsatt straffskyld. Han ble pågrepet lørdag kveld og framstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett mandag.

 • Enda en siktet for gjengvoldtekt

  Ytterligere en mann er pågrepet for å ha deltatt i en gjengvoldtekt av en ung jente i Oslo-området i slutten av juli. Mannen er kamerat av en 18-åring som i går ble fengslet og siktet i saken. Begge de to siktede nekter straffskyld.


Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no