Hopp til innhold

Omkomne i trafikken

 • En person mistet livet i trafikken i februar

  Totalt har fem personer mistet livet i trafikken så langt i år – tre kvinner og to menn. Det er det laveste antall omkomne for januar og februar i nyere tid, med unntak av 2022, og en halvering sammenlignet med 2023.

  (NTB)

 • Færre døde i trafikken til nå i år

  Åtte personer døde i trafikken i november, ifølge Trygg Trafikk. Så langt i år har 86 personer mistet livet i trafikken, åtte færre enn ved måned-utgangen i fjor. Fire bilførere, to fotgjengere, en mopedist og én el-sparkesyklist omkom i trafikken.

 • Over 50 døde på norske veier i år

  I løpet av årets første seks måneder har 51 personer mistet livet på norske veier. Omtrent hver femte dødsulykke er med motorsykkel, ifølge Statens vegvesen. Av de omkomne var 45 menn og seks kvinner. Elleve døde i Vestfold og Telemark.

 • 51 har mistet livet i trafikken

  Hittil i år har 51 personer mistet livet på norske veier. Det er en mer enn i fjor, opplyser Statens vegvesen. Økningen er størst i Vestfold og Telemark. Ti av de døde var førere på motorsykkel. Åtte av dem var menn over 40 år.

 • Flere drept og skadd på motorsykkel

  Antallet som blir drept eller hardt skadd på motorsykkel har økt med 50 prosent siden 2011. I fjor omkom 16 personer og 134 ble hardt skadd, mot 86 personer som ble drept eller hardt skadd i 2011, viser tall fra Trygg Trafikk.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no