Politi på Tåsen i Oslo etter funn av mistenkelig gjenstand
Foto: Runar Henriksen Jørstad, NRK

Mistenkelig gjenstand på Tåsen

Oppsummert

Undersøkelser gjort av politiets bombegruppe viser at den mistenkelige gjenstanden som mandag ettermiddag ble oppdaget i en parkert bil på Tåsen i Oslo, ikke er farlig. Sperringene på stedet blir dermed opphevet.

 • Uavklart på Tåsen i Oslo

  Politiet jobber med å få kontakt med eieren av bilen der det ble oppdaget en mistenkelig gjenstand på Tåsen i Oslo i ettermiddag. Politiets bombegruppe er på plass og har foreløpig konkludert med at det ikke er en bombe.

 • Ikke bombe på Tåsen i Oslo

  Politiet har sperret av et område på Tåsen i Oslo etter funn av en mistenkelig gjenstand i en bil. De har foreløpig konkludert med at det ikke er en bombe. – Vi holder sperringene til vi er helt sikre, sier operasjonsleder Sven Christian Lie til NRK.

 • Bombegruppen på plass på Tåsen

  Politiets bombegruppe er på plass i Pastor Fangens vei på Tåsen i Oslo etter at det i ettermiddag ble funnet en mistenkelig gjenstand i en parkert bil. Naboer er varslet av politiet via SMS, og området er sperret av.

  Politibiler på Tåsen i Oslo
  Foto: Svein Bryn, NRK
 • Mistenkeleg gjenstand i Oslo

  Politiet har gjort funn av ein mistenkeleg gjenstand i ein bil i Pastor Fangens vei i Oslo. Dei har sperra av eit område på 200 meter frå den aktuelle bilen. Bebuarar i området vert varsla på SMS om funnet av politiet.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no