NRK Meny
Mann knivstukket på tog
Foto: Reidar Folkedal / Presse30

Mann knivstukket på toget

Oppsummert

En mann på 42 år ble like etter klokken halv tolv fredag kveld knivstukket i halsen på Skien-toget. Mannen er ikke livstruende skadd. Gjerningsmannen på 38 år er pågrepet og mistenkt for drapsforsøk.

 • Ber om 7 års fengsel for knivmann

  Aktor ber om sju års fengsel for 38-åringen som knivstakk en medpassasjer på toget mellom Oslo og Skien i juni, skriver NTB. Mannen stakk passasjeren med en tapetkniv, bare millimeter fra passasjerens hovedpulsåre.

 • Varetektsfengslet etter knivangrep

  Den 38 år gamle mannen som knivstakk en annen passasjer på et tog i Sande i Vestfold fredag, er varetektsfengslet i fire uker, melder NTB. Mannen har tilstått de faktiske forholdene, men erkjenner ikke straffskyld.

 • – Ser svært alvorlig på saken

  – Vi ser svært alvorlig på hendelsen. Hadde knivstikket vært noe dypere, så ville det fått alvorlige følger og kunne vært livsfarlig, sier jourhavende jurist Walter Småland ved Søndre Buskerud politidistrikt, til TV 2.

 • Skriven ut frå sjukehus

  42-åringen som vart stukken med kniv i halsen på eit tog i Sande i Vestfold fredag kveld, er skriven ut frå sjukehuset. 38-åringen som stakk han, sit i avhøyr laurdag ettermiddag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no