Hopp til innhold
Knivstikking ved Skjetten senter
Foto: Privat

Mann knivstukket på Skjetten

Oppsummert

En person er knivstukket ved Skjetten senter i Skedsmo i Akershus. Skadeomfanget er ikke kjent. Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 15.29.

  • Tre pågrepet etter knivstikking

    Tre personer er pågrepet etter knivstikkingen på Skjetten i Skedsmo i lørdag. Fornærmede, en mann i slutten av 20-årene, er operert på sykehus, sier jourhavende i politiet, Jon Granrud. De tre skal trolig avhøres i dag. Politiet ønsker tips i saken.

  • Tre personer pågrepet

    Tre personer er pågrepet etter knivstikkingen på Skjetten i Skedsmo i går. Fornærmede, en mann i slutten av 20-årene, er operert på sykehus, sier jourhavende i politiet, Jon Granrud. De tre skal trolig avhøres i dag. Politiet ønsker tips i saken.

  • En pågrepet etter knivstikking

    Politiet bekrefter at én person er pågrepet etter at en mann ble knivstukket ved Skjetten senter i Skedsmo lørdag. Mannen ble knivstukken i magen og fraktet til Ullevål sykehus. Tilstanden hans er ukjent.

  • Knivstukket av to ukjente personer

    Den fornærmede har forklart at det var to ukjente gjerningspersoner som angrep ham. To personer skal ha løpt fra stedet etter hendelsen. Politiet har sperret av Tårnbyveien midt imot Skjetten senter og venter på bistand fra krimteknikere.

  • Skadeomfanget er ikke kjent

    En mann i 20-årene er knivstukket ved Skjetten senter i Skedsmo i Akershus. Mannen er sendt til Ullevål sykehus etter å ha blitt stukket i magen. Han var ved bevissthet da nødetatene kom, men skadeomfanget er uklart.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no