NRK Meny
Knivstikking Hokksund
Foto: Vegard M. Aas / Presse 30.no

Kvinne stukket med kniv i Hokksund

Oppsummert

En kvinne ble fløyet til sykehus med livstruende skader, etter å ha blitt knivstukket i hjemmet sitt Hokksund søndag kveld, av sin egen mann. Parets barn på 9 og 17 år var i huset da knivstikkingen skjedde. Kvinnen tilstand er stabil, men alvorlig.

 • Avhøres om knivstikking

  Mannen i 40-årene som er siktet for å ha knivstukket kona i parets hus i Hokksund, skal avhøres i løpet av dagen. Han fremstilles trolig for varetektsfengsling i morgen. Kvinnen i 40-årene er alvorlig skadet, men tilstanden er stabil.

 • Antar at det er kvinnens ektefelle

  – Vi antar at den pågrepne er kvinnens ektefelle. De bor sammen på den aktuelle adressen, og de har barn sammen, men den formelle statusen er ikke bekreftet ennå, opplyser operasjonsleder Finn Håvard Aas i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

 • Alvorlig for knivstukket kvinne

  Kvinnen som ble stukket med kniv i Hokksund i sent søndag kveld fikk livstruende skader. Tilstanden er nå alvorlig, men stabil. Kvinnens mann er pågrepet. Parets barn på 9 og 17 år var i huset da knivstikkingen skjedde.

 • Kvinne stukket med kniv

  En kvinne er stukket med kniv i et hjem i Hokksund. Flere familiemedlemmer, inkludert barn, var tilstede. Hun er fløyet til sykehus med luftambulanse. Tilstanden er ukjent. En mann er pågrepet, melder Dagbladet. Politiet tror han er gift med kvinnen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no