Mistenkelig dødsfall i Halden
Foto: PER ØYVIND FANGE / NRK

Kvinne siktet for drap i Halden

Oppsummert

En mann ble mandag funnet død i en leilighet i Halden, og politiet mistenker at det kan dreie seg om et drap. Mannns søster i 40-årene er siktet for drapet, opplyser politiet.

 • Mor vitne til drapet på sønnen

  Moren var i et selskap i leiligheten som hennes to barn i 40-årene delte i Halden. Nå er datteren siktet for å ha drept sin bror med kniv. Moren har status som vitne i saken, men er foreløpig ikke blitt avhørt.

 • Kvinne siktet for drap på broren

  En kvinne i 40-årene erkjenner straffskyld etter drap i Halden i går kveld. Den drepte er kvinnens bror. Naboer i området rundt leiligheten der drapet skjedde forteller at det var bråk og rop om hjelp fra stedet.

 • Relasjon mellom siktede og avdøde

  Politiet opplyser at det er en relasjon mellom siktede og avdøde etter at en kvinne ble funnet død i en leilighet i Halden i går kveld. Hvilken relasjon vil politiet foreløpig ikke opplyse om. Store styrker fra politiet rykket ut til et område i sentrum av byen og pågrep en kvinne etter drapet.

  Politibil foran hus hvor en mann ble funnet død i Halden 3. mai 2021
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
 • Kvinne siktet for drap i Halden

  En person ble mandag kveld funnet død i en leilighet i Halden sentrum. En kvinne i 40-årene er pågrepet og siktet for drap, opplyser politiadvokat Øystein Rusnes i Øst politidistrikt til NRK.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no