NRK Meny
Politiinspektør Johan Petter Bærland
Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK

Kvinne døde i Søndre Land

Oppsummert

En mann er siktet for kroppskrenkelse etter at en kvinne i 50-døde som følge av en mulig voldshandling i Søndre Land. Mannen, også i 50-åra, er kvinnens partner. Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent, og kvinnen skal sendes til obduksjon.

 • - Kvinne døde av sjukdom

  Kvinnen fra Søndre Land som døde på Oslo Universitetssjukehus søndag kveld døde av sjukdom. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten. Det ble også funnet ytre skader på kvinnen, og politiet opprettholder derfor siktelsen mot samboeren i 50-åra.

 • Skadd kvinne døde, partneren siktet

  Kvinnen i 50-åra som ble funnet hardt skadd i Søndre Land søndag er død, melder politiet i en pressemelding. Kvinnens partner, en mann i 50-åra, er siktet for kroppskrenkelse. Dødsårsaken er foreløpig ukjent.

 • Mann siktet for vold mot kvinne

  En mann er siktet for vold mot en kvinne på Søndre Land, opplyser politiet. Begge er i 50-årene. – Det er uavklart hva som har skjedd og hvordan kvinnens helsetilstand er, sier påtalesjef Johan Petter Bærland i Innlandet politidistrikt til NTB.

 • Mann siktet etter mulig voldsepisode

  En mann er pågrepet og siktet for kroppskrenkelse etter at en kvinne skal være utsatt for vold. Ifølge politiet er kvinnen under medisinsk behandling og tilstanden er uavklart. Hva som har skjedd er foreløpig uklart, ifølge politiet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no