NRK Meny

Knivangrep i Kina

 • Henrettet for terrorangrep i Kina

  Tre menn, alle fra Kinas muslismke uiguriske minoritet, er henrettett etter å ha blitt dømt for terrorangrepet mot en jernbanestasjon i Kunming sørvest i Kina for ett år siden. 31 personer ble stukket i hjel med kniv og 140 ble skadet, melder NTB.

 • Seks sykepleiere drept i Kina

  Sju mennesker, blant dem seks sykepleiere, ble knivdrept på et sykehus nord i Kina torsdag, melder et kinesisk nyhetsbyrå. Ifølge nyhetsbyrået er én person pågrepet for angrepet, som skjedde på et sykehus nær hovedstaden Beijing torsdag.

 • Islamist-organisasjon bak angrep

  En islamistisk organisasjon som kjemper for en islamsk stat i provinsen Xinjiang i Kina står bak angrepet på en togstasjon i landet i april, ifølge kinesisk politi. Tre mistet livet og 79 ble skadet i angrepet.

 • Sju pågrepet etter knivangrep

  Sju personer er pågrepet mistenkt for å stå bak en eksplosjon og et knivangrep ved en jernbanestasjon i Urumchi, nordvest i Kina. Én person ble drept og 79 skadd i eksplosjonen og angrepet den 30. april.

 • Drap seks med kniv i Beijing

  Ein mann har stukke seks menneske til døde med kniv i den kinesiske hovudstaden Beijing. Politiet seier at ein krangel om familieeigedomar utløyste valdsbruken.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no