Trondheim havn
Foto: Alf Skille / NRK

Havnemekling

Oppsummert

Meklingen mellom Norsk Transportarbeiderforbund og NHO Logistikk og Transport startet tirsdag. Blir ikke partene enige, tas 239 ansatte ved til sammen 22 havner ut i streik. Meklingen er ikke brutt, men partene tok natt til torsdag pause i meklingen.

 • Ingen streik ved norske havner

  Partene i havneoppgjøret er kommet til enighet. Dermed blir det ingen streik ved norske havner. Transportarbeiderforbundet og NHO hadde frist til midnatt for å komme til enighet, men fortsatte forhandlingene på overtid.

 • Pause i havnemeklingen

  Meklingen mellom Norsk Transportarbeiderforbund (NTF) og NHO er utsatt til slutten av september. Det er tre tariffavtaler partene skal bli enige om. Blir de ikke enige, tas 239 ansatte ved til sammen 22 havner ut i streik.

 • Pause i havnemeklingen

  Norsk Transportarbeiderforbund og og NHO Logistikk og Transport ble ikke enige innen fristen og meklet på overtid i natt. Meklingen er ikke brutt, men partene er enige om å ta en pause. Meklingen fortsetter så snart det er mulig opplyser Riksmekleren.

 • Havnemekling på overtid

  Partene i havnemeklingen ble ikke enige innen fristen ved midnatt onsdag, og meklingen fortsetter på overtid. Hvis partene ikke blir enige, går ansatte ved 22 havner ut i streik, melder NTB.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no