Hopp til innhold
Politiaksjon i Skuteviken
Foto: Kjetil Rydland / NRK

Hallik-razzia i Bergen

Oppsummert

I alt ni personer ble arrestet i Skuteviken og på Askøy da Bergens-politiet mandag aksjonerte mot et rumensk prostitusjonsmiljø i byen. To menn er varetektsfengslet siktet for hallikvirksomhet.

  • 7 md. fengsel for halliktiltalt

    Ein 41 år gamal rumenar er i Bergen tingrett dømt til 7 månaders vilkårslaus fengsel for å ha medverka til å samla inn pengar frå prostituerte i Bergen. Pengane blei samla inn som ei avgift for at kvinnene skulle få selja sex på gata.

  • Rumener dømt til fengsel

    En 41 år gammel mann (t.h.) er i Bergen tingrett dømt til fengsel i sju måneder for å ha medvirket til innsamling av penger fra prostituerte i Bergen. Mannen er en del av et større rumensk kriminelt nettverk som politiet har etterforsket siden 2015.

    41 år gammel rumener dømt for hallikvirksomhet
    Foto: Privat
  • To fengslet etter hallik-razzia

    To rumenske menn er varetektsfengslet i to og fire uker i forbindelse med opprullingen av en prostitusjonsliga i Bergen. Også en tredje mann er siktet i saken, men han ble løslatt mot meldeplikt.

  • Fengsling etter hallik-razzia

    To rumenske menn blir i dag framstilt for fengsling i Bergen tingrett, sikta for hallikverksemd. Politiet meiner dei mennene har hjelpt fleire rumenske kvinner i prostitusjon. Politiet vil fengsle den eine i fire veker, medan dei ber om to veker for den andre.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no