NRK Meny
Nannestadhallen
Foto: Ingvill Edvardsen / NRK

Gutt døde i Nannestad

Oppsummert

Nannestad kommune har fått en bot på 50 000 kroner etter at en 7 år gammel gutt døde av hodeskader etter at et håndballmål veltet over ham under trening i Nannestadhallen på Romerike i januar 2015. Målet skal ikke ha vært festet til gulvet.

 • Nannestad kommune vedtar boten

  Nannestad kommune vedtar boten etter ulykken i Nannestadhallen der en syv år gammel gutt fikk et håndballmål over seg og døde. Boten på 50.000 kroner begrunnes i at kommunen ikke sørget for nok opplæring i bruk av utstyret, skriver Romerikes Blad.

 • Dødsulykke ferdig etterforsket

  Dødsulykken i Nannestad der en sju år gammel gutt fikk et håndballmål over seg og døde, er ferdig etterforsket av politiet. Nå er det opp til statsadvokaten å vurdere hva som skjer videre med saken, skriver VG.

 • Gjennomgår rutiner og utstyr

  Nannestad kommune har bedt de som driver idrettshallene i kommunen gå gjennom utstyr og rutiner etter ulykken i Nannestadhallen i går som førte til at en sju år gammel gutt døde, det sier rådmann Paul Glomsaker til NTB.

 • Skal etterforske dødsfall

  – Dette er en tragisk ulykke, og lensmannskontoret har iverksatt ordinær etterforskning med mål om å avklare bakgrunn for ulykken, sier lensmann Bjørn Hoff i Nannestad og Gjerdrum i en pressemelding.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no