Hopp til innhold

Frp: Hoksrud trekker seg som nestlederkandidat

Stortingspolitiker Bård Hoksrud fra Telemark varsler nå at han trekker sitt kandidatur til å bli nestleder i Frp.

Dermed ser det ut til å bli stortingsrepresentant Hans Andreas Limi som tar over som første nestleder i partiet til våren når Ketil Solvik-Olsen gir seg.

Hoksrud understreker i et innlegg på Facebook i ettermiddag at han synes det er bra at Limi stiller som kandidat til å gå inn i Frp-ledelsen sammen med partileder Sylvi Listhaug og nestleder Terje Søviknes.

– Jeg er derfor ikke lenger kandidat til å bli nestleder, men gir min fulle støtte til Hans Andreas og Terje, som sammen med Sylvi vil bli et knall team, sier Hoksrud.

– I stedet skal jeg fortsette å gønne på og jobbe for fullt for å løfte opp og frem Frps gode forslag og løsninger. Ved å kjempe for at det tas grep i eldreomsorgen. Når man trenger en sykehjemsplass så skal man få det. Sikre at hjemmetjenestene styrkes og at det blir mer valgfrihet. For det handler om verdighet, sier Frp-toppen.

Som NRK meldte sist uke, har Limi allerede fått støtte fra Frp i Viken, Oslo, Rogaland, Innlandet og Vestland, samt Fremskrittspartiets Ungdom.

Bård Hoksrud, stortingsrepresentant (Frp)
Foto: Lars Tore Endresen / NRK

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no