NRK Meny
Skytetragedie i Sveits
Foto: Anthony Anex / Ap

Flere funnet drept i Sveits

Oppsummert

Flere mennesker er funnet døde etter en skyteepisode i en bolig i Würenlingen i Aargau nord i Sveits. Politiet etterforsker saken og varsler en pressekonferanse søndag ettermiddag.

 • Politiet bekrefter fem dødsofre

  Gjerningsmannen drepte fire mennesker før han tok sitt eget liv, bekrefter sveitsisk politi på en pressekonferanse etter skytedramaet i kantonen Aargau nord i Sveits. Skyteepisoden fant sted i et boligområde i landsbyen Würenlingen sent lørdag kveld.

 • Gjerningsperson kan være blant ofre

  Politiet går ut ifra at gjerningspersonen befinner seg blant ofrene, sier polititalsmann Bernard Graser til lokalradiostasjonen Radio Pilatus om noen er pågrepet. Flere personer ble funnet døde etter en skyteepisode nord i Sveits.

 • Fant livløse i og utenfor bolig

  Etter å ha rykket ut til melding om skyting, fant ambulansepersonell flere livløse mennesker både i og utenfor et bolighus i tettstedet Würenlingen, opplyser politiet i Sveits som skal holde pressekonferanse om drapene søndag ettermiddag.

 • Flere drept i skyteepisode i Sveits

  Flere mennesker er funnet døde i en bolig i Würenlingen i Aargau nord i Sveits, opplyser sveitsisk politi søndag morgen. Samtlige av ofrene er voksne mennesker. Omstendighetene rundt drapene er ikke kjent.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no