Utrykningskjøretøy i Simadal i Eidfjord
Foto: 03030-TIPSER

Fallulykke i Eidfjord

Oppsummert

En mann har falt utfor en skrent på cirka 100 meter ved Kjeåsen i Simadal i Eidfjord kommune. Politiet fikk melding om fallulykken kl. 16.05. Alle nødetater rykket ut.

 • Mann i sekstiårene bekreftet død

  Klatrere kom i 21-tiden frem til mannen som falt rundt 100 meter ned en skrent i Eidfjord. De bekrefter at mannen er død, ifølge VG. Mannen, som er i 60-årene, blir fraktet ut av redningsfolk onsdag kveld.

 • – Mann fra Sveio er trolig omkommet

  Mannen som falt ned 100 meter ved Kjeåsen i Eidfjord, er trolig omkommet. Det opplyser politiet. En klatregruppe skal forsøke å ta seg ned til mannen sent i kveld. Mannen er i begynnelsen av 60-årene, og fra Sveio i Hordaland.

 • Turfølge får hjelp av kriseteam  

  Det er et turfølge på 13 personer fra Norge som er rammet av den alvorlige fallulykken ved Kjeåsen i Eidfjord. – Resten av turfølget får i kveld hjelp av politiet og et kriseteam fra kommunen, sier politiets operasjonsleder Morten Kronen.

 • Får ikke hentet opp mann som falt

  Redningsarbeiderne som prøver å hente opp den livløse mannen som falt 100 meter ved Kjeåsen i Hardanger, sliter med å komme ned til ham. Et helikopter fra Hovedredningssentralen har måttet snu og henter klatrere for å få opp mannen.

 • Luftambulanse sendt til Eidfjord

  Nødetatetene rykker ut med luftambulanse og brannvesenets alpine gruppe til fallulykken i Eidfjord. Et turfølge på totalt 13 personer var på tur i området ved Kjeåsen, og har meldt fra om at en person har falt 100 meter ned en skrent og er livløs.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no