Drapet i Florø

Oppsummert

En kvinne ble knivdrept på en adresse i Florø fredag kveld. Kvinnen ble erklært død på stedet, og en antatt gjerningsperson er pågrepet. Siktede og avdøde kjente hverandre og er utenlandske statsborgere. Siktede fremstilles for fengsling over helgen.

 • Ble tilbudt helsehjelp

  Mannen som er siktet for å ha drept en 51 år gammel kvinne i Florø, ble samme dag kontaktet av helsevesenet og tilbudt helsehjelp, melder Bergens Tidende. Kommuneoverlegen i Flora sier til avisen at helsevesenet har gjort det de skulle.

 • Snakket med siktede før drap

  Politiet snakket med mannen som er siktet for knivdrap i Florø natten før drapet skjedde, det skriver VG. Naboer reagerte på oppførselen til den 27 år gamle mannen. Den drepte kvinnen og hennes sønn var på besøk hos den drapssiktede og hans mor.

 • Avdøde var på besøk hos sikta

  Den drepne kvinna i Florø var på besøk i Noreg hos den sikta og mora hans, opplyser politiet i ei pressemelding. Ifølge politiet budde den drapssikta saman mora si i Florø. Dei to hadde besøk av avdøde og sonen til den avdøde, skriv politiet.

 • Østeuropeisk mann siktet

  En 27 år gammel, østeuropeisk mann er siktet for drap etter at en 51 år gammel kvinne ble funnet knivdrept i en leilighet i Florø fredag kveld. Mannen er ennå ikke avhørt, men ga en forklaring til politiet på stedet da han ble pågrepet fredag kveld.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no