NRK Meny
Politiet undersøker en leilighet på Stovner i Oslo etter et mistenkelig dødsfall
Foto: Bjørnar Brechan / NRK

Drap på Vestli

Oppsummert

En mann i 60-årene er funnet drept i en leilighet på Vestli i Oslo. Mannens sønn, som er i 20-årene, er pågrepet og siktet. Han har erkjent drapet.

 • Mann tiltalt for å ha drept faren

  En mann (29) er tiltalt for overlagt drap på faren sin på Vestli i Oslo i fjor. Han har erkjent drapet, men var psykotisk da det ble begått. Statsadvokatene i Oslo varsler derfor påstand om overføring til tvungens psykisk helsevern, skriver Nettavisen

 • Drapsiktet i Vestli-drapet fengsles

  29-åringen som er siktet for å ha drept faren sin på Stovner i Oslo, blir framstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett onsdag. Mannen erkjente i avhør mandag ettermiddag at det var han som drepte den 67 år gamle faren.

 • Sønn innrømmer drap på far

  Mannen i 20-årene som er siktet for drapet på en mann i 60-årene på Vestli i Oslo erkjenner de faktiske forholdene, og har i ettermiddag forklart seg detaljert for politiet. Han samtykker til fengsling, opplyser mannens forsvarer.

 • Siktet i Vestli-drap skal avhøres

  Politiet holder på med en rundspørring på Vestli, etter at en mann i 60-årene ble drept i natt. Mannen som er pågrepet og siktet for forsettlig drap skal avhøres i ettermiddag.

Pressekonferanse
Pressekonferanse om drap

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no