Hopp til innhold
Politi vokter åstedet for drapet på Nakkholmen
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Drap på Nakkholmen

Oppsummert

En mann i slutten av 50-årene ble 13. september drept på Nakkholmen i Oslofjorden. En mann i slutten av 20-årene er pågrepet og siktet for drap.

  • Dømt til psykisk helsevern

    En 28 år gammel mann er dømt til tvungen psykisk helsevern for drapet på en mann på Nakkholmen i indre Oslofjord, september 2017. Det er det samme som aktor ba om. Mannen har siden drapet vært til psykiatrisk behandling.

  • Påstand i Nakkholmen-drapet

    Det ble lagt ned påstand om tvungent psykisk helsevern da rettssaken etter drapet på Nakholmen i Indre Oslofjord i september i fjor ble avsluttet i dag. Sakkyndige har konkludert at mannen var psykotisk da drapet skjedde. Forsvarer ba om frifinnelse.

  • Nektet straffskyld

    En 28 år gammel mann erkjente ikke straffskyld for drapet av en 59 år gammel mann på Nakkholmen i september 2017 da rettsaken startet i Oslo tingrett i dag. Den tiltalte har innrømmet drapet. Ifølge sakkyndige var han psykotisk i gjerningsøyeblikket.

  • Drapssiktet får behandling

    Mannen som er siktet etter drapet på en mann i 50-årene på Nakkholmen onsdag er varetekstfengslet, og overføres til psykatrisk behandling. Han har ennå ikke vært i stand til å forklare seg for politiet eller retten.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no