NRK Meny
Etterforsker drap på Ekeberg
Foto: Erik Engen / NRK

Drap på Ekeberg i Oslo

Oppsummert

21. desember 2014 ble en mann i 50-årene funnet død i en leilighet i Ryenbergveien. I oktober 2016 ble en 26 år gammel mann dømt for drapet.

 • Drapssak Ekeberg: Anken i retten

  I dag starter ankesaken mot en 27 år gammel mann som ble dømt for å ha drept en 53 år gammel mann på Ekeberg i desember 2014. Mannen er dømt for å ha slått avdøde gjentatte ganger i hodet med en padleåre.

  Etterforsker drap på Ekeberg
  Foto: Erik Engen / NRK
 • Dømt til 13 års fengsel for drap

  En 26 år gammel mann er dømt til 13 års fengsel for et drap på Ekeberg i Oslo i 2014, skriver VG. Mannen er dømt for å ha slått i hjel en 53 år gammel mann med padleåre. Drapet skjedde i en leilighet på Ekeberg i Oslo før jul for to år siden.

 • Tiltalt for drap

  En 26 år gammel mann er tiltalt for drapet på en mann i 50-årene på Ekeberg i Oslo i desember 2014, skriver Nettavisen. Ifølge tiltalten har offeret blitt slått ihjel med en stump gjenstand. Den tiltalte erkjenner straffskyld for beskadigelse, men ikke for drap.

 • Tre drapssiktede nekter skyld

  De to mennene og kvinnen som er siktet for drap og medvirkning til forsettlig drap på en mann på Ekeberg i Oslo, nekter alle straffskyld. De tre ble tirsdag varetektsfengslet i fire uker.

Person siktet i saken
Pressebrief om drapet på Ekeberg
Omkommet fraktes bort

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no