bussulykke romerike
Foto: Braastad, Audun / NTB scanpix

Dødsulykke på Romerike

Oppsummert

En tenåring og en mann i 40-årene omkom da en rutebuss og en pickup kolliderte på fylkesvei 170 i Fet kommune på Romerike lørdag kveld. 32 personer ble sendt til Ahus. Tre personer fikk alvorlige skader. Akuttmottaket måtte stenges etter dødsulykken.

 • Vil ha strakstiltak på "Dødsmila"

  Flere tiltak må raskt på plass for å gjøre fylkesvei 170 mellom Fet og Sørum mer trafikksikker, mener politikere i Akershus. I dag vedtok fylkesutvalget et forslag om strakstiltak på den såkalte "Dødsmila". I helgen krevde veien to nye liv.

 • Tenåring og mann omkom i ulykke

  En mann i slutten av tenårene og en mann i 40-årene omkom i en frontulykke mellom en rutebuss og en pickup på fylkesvei 170 ved Heia i Fet kommune i Akershus lørdag kveld. Til sammen 32 personer ble skadd. Politiet beskriver ulykken som voldsom.

 • Akuttmottak stengt etter dødsulykke

  Akuttmottaket ved Ahus er stengt etter dødsulykken som krevde to liv på fylkesvei 170 lørdag kveld. Pasienter som trenger akutt hjelp blir henvist til Oslo universitetssykehus og Diakonhjemmets sykehus. Situasjonen for de 26 skadde skal være stabil.

  Trafikkulykke i Akershus
 • 26 busspassasjerer sendt til Ahus

  26 personer er evakuert fra bussen som er innblandet i trafikkulykken på fylkesvei 170 i Fet kommune i Akershus. 15 av disse er sendt til skadelegevakta på Ahus. 13 av passasjerene kjøres i buss til akuttmottaket på Ahus. To personer er omkommet.

  bussulykke romerike
  Foto: Braastad, Audun / NTB scanpix
 • To personer omkom i trafikkulykke

  To omkom og fem er skadd i en ulykke mellom en rutebuss og en pickup ved Heia i Fet kommune i Akershus lørdag, melder politiet på Romerike. Strekningen har vært omstridt på grunn av mange ulykker, skriver rb.no. Veien er stengt i begge retninger.

  Laster Twitter-innhold
Trafikkulykke i Akershus

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no