Hopp til innhold
Politibil Hamar
Foto: Runar Henriksen Jørstad / NRK

Død mann funnet i Hamar

Oppsummert

En mann i 50-årene er funnet død i en bolig i Hamar, opplyser politiet. Dødsårsaken er ikke kjent, opplyser Innlandet politidistrikt i en pressemelding.

  • Dødsfall skyldes naturlig død

    Mannen i 50-åra som ble funnet død i boligen sin i Hamar lørdag, døde av naturlige årsaker. Det slår en foreløpig obduksjonsrapport fast. Innlandet politidistrikt har gjort en rekke undersøkelser de siste dagene i forbindelse med dødsfallet.

  • Fortsatt uavklart etter dødsfall

    Søndag fortsetter politiet sine undersøkelser på Hamar etter at en mann i 50-årene ble funnet død i sin egen bolig lørdag ettermiddag. Det er så langt ikke klart hvorfor mannen døde.

    Politibil Hamar
    Foto: Runar Henriksen Jørstad / NRK
  • Uavklart om dødsårsak på Hamar

    Politiet vil ikke si om mannen som er funnet død i Hamar, hadde synlige skader. De gjennomfører nå rundspørringer i området for å hente inn opplysninger om saken. Politiet vil ikke si noe om dødsårsaken inntil foreløpig obduksjonsrapport foreligger,

    Hamar
    Foto: Kartutsnitt
  • Død person funnet i Hamar

    En mann i 50-årene ble lørdag ettermiddag funnet livløs i en bolig i Hamar, opplyser politiet i en pressemelding. Dødsårsken er foreløpig ukjent. Mannens nærmeste pårørende er varslet. Politiet gjør nå undersøkelser for å finne ut hva som har skjedd.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no