Dette skjedde i natt

** Håndballdrama endte i tap mot Russland
** Donald Trump med overraskende beklagelse
** Usain Bolt tok historisk OL-gull

Dette skjedde i natt 190816
Foto: Scanpix/Reuters/AFP

Tapte nervepirrende semifinale

Håndballjentene måtte til slutt se seg slått av formsterke Russland i semifinalen i håndball i Rio-OL. Norge lå under i store deler av kampen, men klarte å sikre seg ekstraomganger etter en utligning få sekunder før ordinær kampslutt.

Les også: Utrøystelege norske jenter etter semifinale-exit

Trump: – Jeg beklager

Den republikanske presidentkandidaten Donald Trump, som er kjent for en lang rekke kontroversielle uttalelser, kom med en overraskende beklagelse på et valgmøte i USA i natt. Trump har den siste tiden fått krass kritikk, blant annet på grunn av et omstridt utspill mot en muslimsk soldatfamilie.

Les også: Trump sier han beklager å ha fornærmet folk

Bolt kapret nytt OL-gull

En selvsikker Usain Bolt løp fra konkurrentene og klinket til med et nytt OL-gull på 200 meter for menn. Han løp over målstreken på tiden 19,79 og tok OL-gullet for tredje gang. Aldri tidligere har noen tatt tre OL-gull på rad på både 100 meter og 200 meter.

Les også: Bolt knuste konkurrentene – sikret nytt OL-gull

Henrik Ingebrigtsen ute av OL

Henrik Ingebrigtsen (25) hadde store problemer med å nå frem til teten i semifinalen på 1500 meter i OL. Han endte på en 11. plass og er dermed ute av OL. Ingebrigtsen har slitt med skader, og lillebroen Filip (23) ble tidligere disket fra finaleplass.

Les også: Skadeplaget Ingebrigtsen ute av OL: – En emosjonell berg-og-dal-bane

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no