NRK Meny
Normal

Dette skjedde natt til 13. november

- Bare sju kommuner vil slå seg sammen
- Bekymringsmeldinger om Vimpelkom sendt i retur av Telenor-topper
- Vegetarisk julebord i UD i år

Dette skjedde i natt - 13 nov
Foto: Scanpix, Scanpix, NRK

Bare sju kommuner vil slå seg sammen

Regjeringen ønsker en vesentlig reduksjon av antall kommuner i Norge, men så langt ligger det an til at det bare blir sju færre. Det viser en ringerunde Klassekampen har gjort til landets fylkesmenn. Regjeringens mål er 400 kommuner, og for å oppnå dette, må minst 50 kommuner slå seg sammen.

Få kommuner vil slå seg sammen - NRK Nyheter

Bekymringsmeldinger om Vimpelkom sendt i retur

Bekymringsmeldinger om mulig korrupsjon i Vimpelcom skal ha blitt sendt i retur da de nådde to av topplederne i Telenor. Dagens Næringsliv skriver at en eller flere Telenor-ansatte som var utleid til Vimpelcom, i 2011 sendte bekymringsmeldinger til to personer høyt opp i Telenor-systemet om mistenkelige utbetalinger til postboksselskapet Takilant.

Vimpelcom-saken: Jo Lunder løslates i kveld - NRK Norge - Oversikt over nyheter fra ulike deler av landet

Vegetarisk julebord i UD i år

Det blir ikke kjøtt på utenriksminister Børge Brende under årets julebord i UD. Han går for standardmenyen - som er vegetarisk. Vanligvis må vegetarianere forhåndsbestille kjøttfrie retter på Utenriksdepartementets julebord, men i år er dette snudd på hodet, skriver Nationen. "For å feire klimaåret serveres en treretters vegetarmeny. Meld fra hvis du ønsker kjøtt som hovedrett", er beskjeden gjestene har fått.

USA og Kina minst klima-urolige - NRK Nyheter

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 03030 eller 03030@nrk.no