NRK Meny
Helikopter ankommer Haukeland
Foto: Kjell Jøran Hansen / NRK

Brødrepar hentet opp av elv i Odda

Oppsummert

To gutter ble hentet livløse opp fra en elv i Tyssedal i Odda kommune lørdag. Guttene er brødre, og begge er kritisk skadd.

 • Gutt døde etter drukningsulykke

  Den yngste av de to irakiske brødrene som lørdag ble hentet livløse opp fra en elv i Tyssedal i Odda kommune, er død. Tilstanden for den to år eldre broren er kritisk. Det opplyser Haukeland universitetssjukehus mandag ettermiddag.

 • Fortsatt kritisk for brødre

  Tilstanden til de to brødrene på 13 og 15 år som var involvert i en drukningsulykke i Tyssedal i Odda lørdag er fortsatt kritisk. Det melder Haukeland universitetssykehus søndag formiddag. Foreldrene får oppfølging av et kriseteam på sykehuset.

 • Kriseteam kalt ut etter badeulykke

  Odda kommune har kalt ut et kriseteam som bistår familien til de to guttene som ble hentet opp livløse av elva Tysso. Guttene bor på Hero asylmottak i Tyssedal, og er 13 og 15 år. Vannet skal ha vært utrolig kalt, og tilstanden til guttene er kritisk.

 • Blir sendt til Haukeland

  To brødre som ble hentet livløse opp fra en elv i Tyssedal i Odda kommune, er sendt til Haukeland universitetssjukehus med Sea King-helikopter. De to guttene anslås å være mellom 12 og 16 år.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no