Brann på Revac
Foto: Rune Christoffer Holm / NRK

Brann på Revetal

Oppsummert

Det brenner i avfallsanlegget Revac i Vestfold. Noen naboer er evakuert.

 • Beboere i Re får flytte hjem igjen

  Evakueringen av beboere og næringsdrivende på Linnestad i Re kommune ble opphevet i 16.30-tiden tirsdag ettermiddag, opplyser politioverbetjent Knut Erik Ågrav i Sørøst politidistrikt. Søndag begynte det å brenne i et el-evakueringsanlegg i Re.

 • Får ikke flytte tilbake etter brann

  Politiet har bestemt at beboere og virksomheter i Re kommune fortsatt skal være evakuerte av hensyn til liv og helse, etter brannen på gjenvinninganlegget Revac. Det arbeides fortsatt på stedet, og flere boliger må vaskes ned før de er beboelige.

 • Økokrim koblet inn etter Re-brannen

  Politiet har tatt prøver i området rundt gjenvinningsanlegget i Vestfold som begynte å brenne søndag. Har brannen forgiftet miljøet, kan Økokrim overta saken, sier politioverbetjent Knut Erik Ågrav i Sørøst politidistrikt til Tønsbergs Blad.

 • Fortsatt brann i industribygg i Re

  Sør Øst-polidistrikt skriver i en pressemelding at man opprettholder evakueringen av beboerne i nærheten av resirkuleringsanlegget til Revac i Re kommune i Vestfold. Brannen, som startet søndag, er fortsatt ikke helt slukket, ifølge politiet.

 • 70 boliger evakuert etter brann

  I natt ble 70 boliger evakuert etter brannen i gjenvinningsanlegget Revac i Re. Nødetatene fikk melding om brannen like over klokka syv søndag morgen, og politiet bekrefter at det fortsatt brenner i lokalene. Totalt skal 89 boenheter evakueres.

Flere boliger er evakuert på grunn av røykutviklingen
Flere boliger er evakuert på grunn av røykutviklingen

Frykter at Revac-bygget skal kollapse

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no