Hopp til innhold

Bombetrussel mot Ryanair-fly

Oppsummert

Flyplassen Modlin i Warszawa mottok en anonym bombetrussel mot et fly som skulle ta av til Rygge 25. januar. Ifølge Ryanair ble det bedt om inspeksjon av flyet, som ennå ikke hadde boardet. Flyplassen mener det dreier seg om en falsk trussel.

  • Mann arrestert etter bombetrussel

    Polsk politi sier de har pågrepet en 48 år gammel mann, mistenkt for å ha ringt inn en falsk bombetrussel mot et Ryanair-fly. Politiet sier det ikke ser ut til at mannen er en del av en organisert gruppe, men at innringingen var en uansvarlig spøk.

  • Anonym telefon om eksplosiver

    Ryanair skriver til NRK at flyplassen i Warszawa mottok en anonym telefon om at det var eksplosiver om bord i Ryainair-flyet som skulle ta av fra Modlin til Oslo. Flyplassen forventer at undersøkelsene av flyet vil bekrefte at trusselen er falsk.

  • – Flyet skulle ta av fra Polen

    I en uttalelse fra Ryanair som flere journalister henviser til mottok flyplasseni Warszawa en anonym bombetrussel mot et fly som skulle ta av fra Modlin-flyplassen og fly til Rygge klokka 8.40 lokal tid. Teknikere undersøkte derfor flyet før avgang.

    Laster Twitter-innhold
  • – Bombetrussel var falsk

    Ryanair bekrefter overfor VG nå at trusselen om bombe ombord i et fly var en falsk trussel. Passasjer i flyet Jan Magne Andreassen sier til avisa at informasjonen de har fått er at det er ringt inn en bombetrussel mot flyet vi satt på.

  • Ryanair-passasjerer evakuert

    Passasjerene om bord på flyet som nødlandet i Warszawa er evakuert fra flyet, melder Reuters. Flyet landet trygt på flyplassen, ifølge Magdalena Bojarska, talsperson for Modlin-flyplassen. Bombeteknikere undersøker nå flyet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no