Politiet i Oslo på Bjerke i Oslo
Foto: NRK

Bjerke-drapet

Oppsummert

To menn er siktet for drap etter at en mann døde av hodeskader torsdag. Mannen ble funnet blødende på bakken på Bjerke i Oslo tirsdag, det bekrefter politiet fredag.

 • Bjerke-drap: Aktor ber om 14 år

  Mannen som er tiltalt for drapet på en 30-åring på Bjerke i Oslo sommeren 2017, må dømmes til 14 års fengsel, mener aktor, ifølge Document. Forsvareren mener han bør dømmes for kroppsskade med døden til følge, og at han må anses på mildeste måte.

 • Drapstiltalt anmeldt 100 ganger

  Den 31 år gamle mannen som er tiltalt for drapet på en 30-åring på Bjerke i Oslo i juli 2017 har blitt anmeldt over 100 ganger og dømt flere ganger. På tirsdag starter rettsaken i tingretten. En 42-åring er medtiltalt for å ikke ha tilkalt hjelp.

 • Varetektsfengslet i fire uker

  En mann på 29 og en mann på 40 ble varetektsfengsel i fire uker i Oslo tingrett sent fredag ettermiddag. Etter at en mann på Bjerke døde torsdag kveld av skadene han ble påført tirsdag, ble siktelsen mot de to mennene endret fra drapsforsøk til drap.

 • Drapssiktet var utvist fra Norge

  En av de siktede for drapet på en mann i 30-årene på Bjerke var utvist fra Norge, skriver NTB. 29-åringen fra Algerie er dømt for en rekke alvorlige voldshendelser de siste årene, blant annet for narkotikabesittelse og for å ha båret skytevåpen.

 • Bjerke-saken: Siktet for drap

  De to mennene som ble pågrepet etter at en mann ble funnet livstruende skadd på Bjerke tirsdag ettermiddag, er nå siktet for drap, skriver politiet i en pressemelding. Mannen døde i går av skadene han ble påført.

Kriminalteknikere og politi arbeider bak politisperringer på Bjerke i Oslo

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no