Hopp til innhold
Bank på Otnes i Rendalen
Foto: Politiet

Bankran Rendalen

Oppsummert

Sparebank 1 i Rendalen i Hedmark ble ranet mandag morgen. To utenlandske menn er arrestert etter bankranet. De ble pågrepet ved et grustak like ved fluktbilen som ble funnet forlatt i en grøft ved Åkrestrømmen i Hedmark.

  • Erkjente seg skyldige i bankran

    To menn fra Romania som er tiltalt for å ha ranet Sparebank1 på Otnes i Rendalen erkjente seg skyldige da rettssaken mot dem startet i dag. Iført finlandshetter og med hver sin softgun tvang de en ansatt til å gi dem 450.000 kroner.

  • Tiltalt for grovt ran av bank

    To menn fra Romania er tiltalt for grovt ran av Sparebanken 1 Østlandet i Rendalen i oktober i fjor. Med finlandshetter og hver sin softgun tvang de en bankansatt til å gi dem 449 000 kroner. Politiet mener ranet var planlagt. Rettssaken er i april.

    Banken på Otnes i Rendalen ranet
    Foto: Frode Meskau / NRK
  • Godtar forlenget fengsling

    Begge de to rumerne som er siktet for ranet av Sparebanken 1 Østlandet i Rendalen 30. oktober i fjor, godtar 8 nye uker i varetekt. Dermed blir den forlenga fengslingen av dem gjennomført som en kontorforretning.Nåværende fengsling går ut onsdag.

    Sparebank1 Østlandet, Otnes i Rendalen
    Foto: Frode Meskau / NRK
  • Politiet vil forlenge varetekt

    Politiet vil begjære 8 nye uker i varetekt for de to rumerne, som er siktet for ranet av Sparebanken 1 Østlandet i Rendalen 30. oktober i fjor. De to har innrømmet å ha gjennomført ranet og er siktet for grovt bankran.

    Banken på Otnes i Rendalen ranet
    Foto: Frode Meskau / NRK

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no