NRK Meny
Bank på Otnes i Rendalen
Foto: Politiet

Bankran Rendalen

Oppsummert

Sparebank 1 i Rendalen i Hedmark ble ranet mandag morgen. To utenlandske menn er arrestert etter bankranet. De ble pågrepet ved et grustak like ved fluktbilen som ble funnet forlatt i en grøft ved Åkrestrømmen i Hedmark.

 • Ny varetektsfengsling av rumenere

  De to rumenerne som er siktet for ranet av Sparebanken 1 Østlandet i Rendalen tidligere i høst, er varetektsfengslet i 8 nye uker. Begge to har erkjent å ha gjennomført ranet og har sittet varetektsfengslet siden 1. november.

 • Vil ha ranerne fengslet videre

  Politiet vil ha de to mennene som er siktet for grovt ran av Sparebanken 1 Østlandet i Rendalen, i varetekt til rettssaken kommer opp. Fengslingen går ut 29.11. Politiet frykter de to rumenerne skal unndra seg straffansvar og stikke fra landet.

  Banken på Otnes i Rendalen ranet
  Foto: Frode Meskau / NRK
 • Fikk med seg nesten 400.000

  De to mennene som ranet Sparebank1 i Rendalen i forrige uke, fikk med seg mellom 300.000 og 400.000 kroner. Det opplyser politiet. – Pengene var i ulike valutaer, blant annet norske kroner og dollar, sier politiadvokat Renate Melby til NRK.

 • Fikk med seg flere hundre tusen

  De to mennene som ranet Sparebank1 Østlandet sin filial i Rendalen forrige mandag, fikk med seg mellom 300.000 og 400.000 kroner, sier politiadvokat Renate Medby. Mennene sitter foreløpig varetektsfengslet fram til 29. november.

 • Siktet for grovt ran

  De to mennene som ranet Sparebank 1 Østlandet i Rendalen i går morges, er siktet for grovt ran. Politiet vil begjære begge fengslet i 4 uker, hvorav 2 i full isolasjon, i morgen. Mennene er avhørt, men politiet vil ikke sin noe om hva de har sagt

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no