Ambulanse kapret på Torshov i Oslo
Foto: Rolf Petter Olaisen / NRK

Ambulanse kapret i Oslo

Oppsummert

En ambulanse ble kapret i Oslo 22. oktober 2019. Etter kapringen er en 32 år gammel mann siktet for fem drapsforsøk, befatning med våpen og narkotikaoppbevaring. En 25 år gammel kvinne er siktet for befatning med våpen og oppbevaring av narkotika.

 • Mann siktet for fem drapsforsøk

  Politiet mener mannen som kapret en ambulanse i Oslo står bak totalt fem drapsforsøk etter villmannskjøringen i hovedstaden. Det bekrefter politiadvokat Kari Kirkhorn i Oslo politidistrikt til VG.

 • Moren forteller om ambulansedramaet

  – Hvis bilen hadde truffet litt annerledes, hadde det gått galt med oss alle, forteller moren som opplevde marerittet da barnevognen med tvillingene ble påkjørt av den kaprede ambulansen i Oslo på tirsdag.

 • Ambulansekaprer fire uker i fengsel

  Den 32 år gamle mannen som kapret en ambulanse tirsdag Torshov tirsdag fengsles i fire uker. Mannen er siktet for drapsforsøk, befatning med våpen og narkotikaoppbevaring etter kapringen.

 • Fire uker varetekt

  Kvinnen som er siktet for medvirkning i saken om ambulansekapring i Oslo er varetektsfengslet i fire uker med besøksforbud, men uten isolasjon, opplyser forsvareren hennes til NRK. Kjennelsen fra Oslo tingrett vil bli anket av kvinnen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no