Ambulanse kapret på Torshov i Oslo
Foto: Rolf Petter Olaisen / NRK

Ambulanse kapret i Oslo

Oppsummert

En ambulanse ble kapret i Oslo 22. oktober 2019. Etter kapringen er en 32 år gammel mann siktet for fem drapsforsøk, befatning med våpen og narkotikaoppbevaring. En 25 år gammel kvinne er siktet for befatning med våpen og oppbevaring av narkotika.

 • Godtar varetektsfengsling

  32-åringen som er siktet for fem drapsforsøk etter ambulansekapringen i Oslo i oktober, godtar videre varetektsfengsling. Politiet vil be om fire nye uker på grunn av gjentakelsesfaren.

 • Vil holde ambulansekaprer fengslet

  Politiet vil be om forlenget varetektsfengsling for mannen som er siktet for fem drapsforsøk etter ambulansekapringen i Oslo i oktober. På grunn av gjentakelsesfare ber politiet om fire nye uker i varetekt, sier politiadvokat Kari Kirkhorn til NTB.

 • Mann siktet for fem drapsforsøk

  Politiet mener mannen som kapret en ambulanse i Oslo står bak totalt fem drapsforsøk etter villmannskjøringen i hovedstaden. Det bekrefter politiadvokat Kari Kirkhorn i Oslo politidistrikt til VG.

 • Moren forteller om ambulansedramaet

  – Hvis bilen hadde truffet litt annerledes, hadde det gått galt med oss alle, forteller moren som opplevde marerittet da barnevognen med tvillingene ble påkjørt av den kaprede ambulansen i Oslo på tirsdag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no