Hopp til innhold

Alexandra Beverfjord blir ny konserndirektør for Media i Aller Media

Frode Hansen blir ny sjefredaktør i Dagbladet etter Alexandra Beverfjord.

– Aller Media har store ambisjoner fremover om å styrke våre digitale posisjoner, og Alexandra Beverfjord skal lede dette arbeidet. Hun får nå det overordnede ansvaret for alle redaksjonelle merkevarer i konsernet, sier Dag Sørsdahl, konsernsjef i Aller Media.

Alexandra Beverfjord har vært Dagbladets sjefredaktør de siste fem årene.

– I løpet av denne perioden har Dagbladet styrket seg kraftig i det norske markedet. I fjor var Dagbladet den nyhetsavisen i Norge med størst leservekst, og avisen har også gjort kraftige rykk innenfor web-TV. Alexandra har gjort en kjempejobb med Dagbladet, nå skal hun jobbe opp mot hele porteføljen, sier Sørsdahl.

Beverfjord var nyhetsdirektør i NRK før hun ble sjefredaktør i Dagbladet.

– Dagbladet er en unik avis i norsk medieflora. Det har vært en stor glede å få jobbe sammen med avisas dyktige redaksjon. De siste årene har de levert slagkraftig nyhetsjournalistikk på en rekke områder. De har blitt anerkjent med flere priser for sin gravejournalistikk og har videreført avisas frisinnede og fremskrittsvennlige kommentarjournalistikk. I tillegg har Dagbladet styrket sin populærjournalistiske profil, sier Beverfjord.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no